ENJIN CARIAN BAHAN

Memuatkan ...

Jumaat, 15 Ogos 2008

puppy love...wallaaa!!!

isu ni bkn isu baru...every year pasti ade..kisah si fulan n si fulan...n byk lagi....
kepada korang sume cinta tu perkara normal..tp jangan smpai cinta tu ganggu prestasi belajar..jadikan ia pmangkin untuk kite lebih bersemangat untuk lebih berjaya....
bukan salah untuk bercinta, sebab tu lumrah manusia but must to remember, berpadalah!!!!ok, tu jer...yang penting STPM tu kena hadap dulu...ok wallaaaa!!!assalammualaikum

9 ulasan:

are-pa berkata...

kalau ditransletkan cikgu...
Puppy love 2 kan anak anjing cinta...
lau disedapkan agi..
Cinta anak anjing...
huha....
LAu cinta monyet penah le saye dengar...

-FiNaZ- berkata...

Dalam bm mmg cinta monyet la megat..
English puppy love...
Post nie bukan cikgu yg tlis la...

are-pa berkata...

adus!!!
malu gile siy!!
yele.... awak ni bukan hebat bi niy!!
malu...malu...
Bis 2 sape tulis post niy??

-FiNaZ- berkata...

tue la.. len kali bwak kamus m'rata ek...
kan tlis posted by fairus..
ckgu share blog nie ngan die la... tul x cikgu??

fairus berkata...

hahahahhaha....pandai2...ganti cikgu r....

Cikgu Rashman berkata...

Megat terkena lani.... atu-ati len kali. hi hi hi...

Fairus ni kira kakak kome la....ex student DARY, lani UKM....Law.

Kak Fairus Comey ni 'minta' saya invite dia untuk tulis dlm blog saya. Saya setuju la....Kan Fairus?

are-pa berkata...

Malu giler...
Nak tuka skolah...
Wargh!!!

Cikgu Rashman berkata...

NOK TUKO SKOLAH MANE ?
TUKO LER .....EKEKEKEKEKEK

fairus berkata...

yeke???yela2...xde makne nye megat nk tukar skola time2 nk abih skola dah nih...

Related Posts with Thumbnails

PENYOKONG BLOG SEJARAH

PENAFIAN :

Penulis blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada mana-mana bahagian dalam laman blog ini. Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster dan/atau Lain-Lain Penulis.