ENJIN CARIAN BAHAN

Rabu, 16 Julai 2008

assalammualaikum..

hai semua...sihat??..emm kpd tuan punye blog juge...sihat ker???adik2..nmpaknye stpm akan menjelang tak lame lagi...jgn berhenti untuk terus berusaha..skrg jadikan nota2 anda sebagai teman kmana2 sahaja anda berada even ketika dating pon!!!1time ni lah awk semua kna gunakan masa sebaik mungkin...

if tension sgt blajar pergi la ambil angin kat mane2...pantai ke laut ke..tp jgn lmas sudah...biasala stress kan...akak faham..selalu gak jadi tension mcm awak2 semua...

emm time nak exam ni adik2 semua kenalah pohon restu semua org...untuk segala ilmu yg anda bljar tu blh kekal kat mnda anda (terutamanya padaibu ayah dan guru2 dan rkn2...kpd tuan punye blog ni jgk..yela diakan guru disiplin...) dan jgn lupe utk minta mereka selalu doakan kite....

that all...emm cikgu....saje nak kongsi... i got dean list for last semester...hehehhehe...alhamdulillah..

assalammualaikum....

1 ulasan:

Ckgu Rashman berkata...

Tahniah la...

Related Posts with Thumbnails

PENYOKONG BLOG SEJARAH

PENAFIAN :

Penulis blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada mana-mana bahagian dalam laman blog ini. Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster dan/atau Lain-Lain Penulis.