ENJIN CARIAN BAHAN

Loading...

Monday, October 10, 2011

USAHA TANGGA KEJAYAAN ……...

06102011138 10102011140
Sakitnya mata ngadap nota …. Demam studi ……
10102011141 10102011154
Harap2 keluarlah soalan ni ……… Aku tulis ……aku ingat !!!
10102011142 10102011149
Ni soklan spot…baca jgn X baca … Soklan ni naik dak cikgu !
10102011143 10102011152
Amboi studi dekat2 nampak ! Aku mesti skor A Sejarah …
10102011144 10102011145
Penin pale aku pulak dah .. Wei……bangun . Meh diskus..
10102011146 10102011148
Tekun……Insyaallah berjaya ! Aku nak A bulat ……yakin !
10102011147 10102011150
Soklan ni kacang …… Peace untuk Palestin !
10102011151 10102011153
Eiiiiii……malu la pulak ! Insyaallah aku akan dapat A
10102011155 10102011156
Otak dah penat…relax jap ! Jom diskus soklan ni ..

Kelas kepung yang terlepas. Saya tak nak komen kat sini. Saya mengharapkan semua pelajar saya memberi tumpuan yang sepatutnya terhadap subjek Sejarah 1 dan 2 di rumah. Sebab perancangan saya dan Pn. Hayati dah lari terlepas. Kami tak dapat nak plan ikut cara yang kami rancang. Tapi tak apa la. Saya bukan jenis yang banyak mulut. Saya  bercakap pada tempat yang perlu dan betul sahaja.

Saya yakin awak semua tahu dan faham target kita.

Faham yang harapan untuk dapat A antara keutamaannya adalah subjek Sejarah tanpa mengabaikan subjek lain.

Faham harapan tinggi saya dan Pn. Hayati kepada awak semua. Awak semua tahu komitmen kami !

Ingat ini ………………

  • Pertama sekali, terus semat disanubari target SEJARAH MESTI A.
  • Teruskan baca modul soalan jawapan yang saya dan Pn. Hayati bekalkan.
  • Fokus semua soalan tema yang kami tetapkan.
  • Sebarang masalah rujuk saya dan Pn. Hayati.
  • Jangan putus asa ……terus tekun !
  • Jangan kacau jiwa, nanti jiwa kacau !
  • Elakkan maksiat, sebab ilmu tu cahaya.Maksiat itu kegelapan.
  • Cahaya takkan boleh bersinar jika ditutupi kegelapan .
  • Bila baca rasa macam tak ingat itu biasa, teruskan membaca !
  • Sebelum dan selepas studi/diskus baca doa dulu.Berkat !
  • Jika perlu hafal………hafal !
  • Jangan tension sangat. Sikit-sikit OK !
  • Sentiasa bawa modul kerana mudah dibawa dan dibaca di mana pun.
  • Ikut pengalaman, cara yang dicadangkan ini berkesan.
  • Ubahlah ikut kesesuaian diri sendiri.

[SOKONG BLOG INI, SILA SIGN BUKU PELAWAT]

No comments:

Related Posts with Thumbnails

PENYOKONG BLOG SEJARAH STPM

PENAFIAN :

Penulis blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada mana-mana bahagian dalam laman blog ini. Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster dan/atau Lain-Lain Penulis.