ENJIN CARIAN BAHAN

Memuatkan ...

Selasa, 24 Februari 2009

Minggu Ujian Selaras 1 2009

Minggu ni minggu Ujian Selaras 1. Relax la sikit...tapi pas ni jenuh le nak memeriksa kertas pelajar. Tiga kelas 6 Atas, semua esei, 130 esei....masa terhad....kerja lain pun banyak. Huh....kkkkkk ...fikir aku boleh !!!!

Tapi aku mesti komited.... head count pun belum selesai lagi...kadang-kadang jadi stress ! Stress sikit baik juga supaya kita bertindak dengan positif. Kalo berlebihan bahaya......

Silibus Sejarah 1 pun masih banyak belum habis.Maklum baru awal tahun. It's ok. Habis tema 7, baru sentuh tamadun Islam. Tahun ni target tinggi juga.....macam tahun lepas.

Jadi kepada pelajar Pra-U ( Kelas Syafie/Hanafi/ Maliki ) SMK Dary, harap tolong adakan buku Tamadun Islam terbitan Oxford Fajar (Ace Ahead ) tu dengan segera. Apa yang saya mahu, bila saya bagi lecture dan perbincangan, semua dah ready !!! OK.

Saya harap awak semua bersama saya untuk kejayaan Subjek Sejarah.....target A !!!

OK......coretan berakhir sebab ada kelas ganti......9.40 pagi...

3 ulasan:

Shira Amora ;p berkata...

huhu..
thn nie pn trget
tinggi gak ek ckgu.. ^_^
cam thn lps..
ya Allah..
debaran kian memuncak nie..
bnyk nervous lorrh..
menantikan rslt..
especially SEJ @_@

pape pn chayok2 utk ckgu..
semak krtas ujian baik2 k.. ~_~

Rashman berkata...

Tq shira....moga awak berjaya.
Doa terus doa.
Solat hajat, solat dhuha....Tentu aa berkatnya. Insyaallah.

cik farahana berkata...

wah cikgu makin canggih tahun kita dulu tak de macam ni
tak adil
tak adil

Related Posts with Thumbnails

PENYOKONG BLOG SEJARAH

PENAFIAN :

Penulis blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada mana-mana bahagian dalam laman blog ini. Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster dan/atau Lain-Lain Penulis.