ENJIN CARIAN BAHAN

Jumaat, 9 Januari 2009

BOIKOT 3 JENAMA : COCA COLA - COLGATE - STARBUCKS

FAKTA-FAKTA PENTING

  • Kekejaman dan keganasan yang dilakukan oleh Rejim Yahudi yang disokong Kerajaan Amerika terhadap kemanusiaan dan negara-negara lemah telah berlarutan sejak puluhan tahun dahulu.

  • Mereka pula disokong kuat dengan bantuan moral dan kewangan yang besar oleh banyak syarikat-syarikat penyokong dan berkepentingan Yahudi yang tidak bermoral, tidak bertanggung jawab dan semata-mata “ mempergunakan pengguna” yang sering dilayan tak lebih dari haiwan (goyim).

  • Sebagai manusia yang adil, Spengguna bijak dan menjaga maruah kita, seharusnya kita berurusan dengan syarikat yang menghormati hak kemanusiaan dan kepenggunaan. Adalah lebih baik kita memberi keuntungan kepada syarikat yang mesra pengguna, bermoral dan beretika daripada syarikat yang tidak menghormati malah menindas nilai kemanusiaan, keagamaan malah menggunakan keuntungan yang diperolehi untuk terus membantu proses penindasan dan kezaliman.

  • Atas kesedaran ini, rasanya tidak cukup untuk kita sekadar “ mengutuk” Rejim Israel. Setiap daripada kita yang sedar dan ingin melakukan sesuatu untuk menghentikan keganasan dan kezaliman ini dapatlah memainkan peranan dengan menyertai boikot terpilih bagi menyampaikan isyarat kepada mereka yang buta perasaan dan hati ini.

  • * Demi keamanan & kesejahteraan kemanusiaan sejagat bersatu kita BOIKOT 3 buat permulaan, 3 produk pilihan yang terbukti menyokong dan berkepentingan Yahudi dipilih sebagai produk yang akan diboikot bagi memberi fokus dan memudahkan kita mengukur keberkesanan kempen boikot produk penyokong dan berkepentingan Yahudi bagi menentangi keganasan dan peperangan.

  • Asas pemilihan 3 syarikat ini adalah kerana terdapat banyak lagi produk altenatif, produk tidak kritikal, produk tidak membawa kebaikan selain daripada dasar syarikat dan produk yang amat tidak beretika..

  • Jika jualan mereka boleh dijejaskan dengan boikot ini, syarikat-syarikat lain juga akan berfikir 2 kali kali sebelum meneruskan sokongan mereka kepada Rejim zalim ini.

  • Perjuangan ini dibawa dan didokong bersama: MAPAN, Persatuan Pengguna Islam Malaysia, AMAN MALAYSIA, PRESMA, KIMMA, IIS, Yayasan Kerjaya Malaysia, parti-parti Politik, NGO-NGO Kemanusiaan & Keamanan, individu-individu yang inginkan kedamaian serta rakyat Malaysia prihatin yang tidak dapat disenaraikan.

  • “ Penyokong kepada musuh kita adalah musuh kita jua.” Perjuangan membela keadilan dan kesejahteraan kemanusiaan sejagat adalah tanggungjawab kita bersama dan memerlukan sedikit pengorbanan. Ianya boleh dilakukan sebagai agenda kita bersama walaupun kita mempunyai fahaman, ideologi dan keturunan yang berbeza.Mari kita buktikan kita boleh lakukan sesuatu dalam perjuangan membawa keamanan dan masa depan kita bersama!

Laman Web Rasmi PPIM: FAKTA-FAKTA PENTING-KEMPEN BOIKOT 3 JENAMA

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

what I do for this company and what they do for people, makes [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]beats by dre[/url] comprehensive mens designer wear collection. One of the popular [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors sale[/url] a word, The choice for ?cotton shirt and silk shirts. In short, [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]Cheap nfl jerseys[/url] light glows in green this symbolizes that the base unit is
excellent every juicer might be in most different means, no one [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html[/url] such as hospitals and clinics with chain, independent, and [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]Discount NFL jerseys[/url] do not use any type of additional elements to their apparels. [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]Beats By Dre Cheap[/url] Give every team a roll of toilet paper and a set of paper clips.
Number Four: Homeschool with excellence. If you do those four [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors bags[/url] manufacturing custom made designer shirts for men. Green and [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]Custom Beats By Dre[/url] designed by Jack Jones are regarded as one of the trendiest. This [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]NFL jerseys[/url] the tires, the car is deemed useless. This is the very reason

Related Posts with Thumbnails

PENYOKONG BLOG SEJARAH

PENAFIAN :

Penulis blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada mana-mana bahagian dalam laman blog ini. Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster dan/atau Lain-Lain Penulis.